Bijna naar Londen
Door: daniellelooije
Blijf op de hoogte en volg Danielle
05 Februari 2011 | Nederland, Breukelen
Vandaag op mijn vrije dag moet ik dus maar eens wat voorbereidingen gaan treffen. Mijn koffer staat gelukkig al klaar en veel hoe ik niet mee te nemen. Waarschijnlijk wordt het gewoon twee spijkerbroeken en wat truitjes en een hele hoop theezakjes (in ons hotel kunnen we in de eigen kamer thee zetten, maar ik vertrouw er niet op dat die Britten gewone theezakjes op de kamer hebben gelegd).
Wat ik daar ga doen is een wat groter probleem. Er is zoveel te doen en relatief zo weinig tijd! Komt ook nog eens bij dat veel dingen echt ontiegelijk duur zijn. Ik wil bijvoorbeeld in de Londen Eye, Madame Tussaud, Londen dungeons en naar de musical Wicked, maar dat past vrees ik niet binnen het budget. Dat wordt kiezen dus. Mochten mensen nog budget tips hebben, let me know!
Ik ben niet van plan mijn notebook mee te nemen, dus de verdere verslagen komen pas na mijn tripje naar het grote eiland, al ga ik wel de data manipuleren zodat het lijkt alsof ik ze die dag heb gescheven ;-).
Tot snel maar weer!