Bijna naar Londen - Reisverslag uit Breukelen, Nederland van Danielle Looije - WaarBenJij.nu Bijna naar Londen - Reisverslag uit Breukelen, Nederland van Danielle Looije - WaarBenJij.nu

Bijna naar Londen

Door: daniellelooije

Blijf op de hoogte en volg Danielle

05 Februari 2011 | Nederland, Breukelen

Door alle consternatie rond mijn geplande stage naar India vergeet ik bijna dat ik over een paar dagen naar Londen ga. En dat ik daar niet over schrijf op deze pagina is niet zo’n ramp, maar wel dat ik nog helemaal niet heb bedacht wat ik in ga pakken en wat ik daar ga doen. Ik moet zelfs nog uitzoeken hoe ik bij het hotel kom!

Vandaag op mijn vrije dag moet ik dus maar eens wat voorbereidingen gaan treffen. Mijn koffer staat gelukkig al klaar en veel hoe ik niet mee te nemen. Waarschijnlijk wordt het gewoon twee spijkerbroeken en wat truitjes en een hele hoop theezakjes (in ons hotel kunnen we in de eigen kamer thee zetten, maar ik vertrouw er niet op dat die Britten gewone theezakjes op de kamer hebben gelegd).

Wat ik daar ga doen is een wat groter probleem. Er is zoveel te doen en relatief zo weinig tijd! Komt ook nog eens bij dat veel dingen echt ontiegelijk duur zijn. Ik wil bijvoorbeeld in de Londen Eye, Madame Tussaud, Londen dungeons en naar de musical Wicked, maar dat past vrees ik niet binnen het budget. Dat wordt kiezen dus. Mochten mensen nog budget tips hebben, let me know!

Ik ben niet van plan mijn notebook mee te nemen, dus de verdere verslagen komen pas na mijn tripje naar het grote eiland, al ga ik wel de data manipuleren zodat het lijkt alsof ik ze die dag heb gescheven ;-).

Tot snel maar weer!

Verslag uit: Nederland, Breukelen

Londen Februari 2011

05 Februari 2011

Bijna naar Londen
Danielle

In 2010 ben ik pas echt begonnen met reizen naar het buitenland, en het smaakt naar meer. Ik heb altijd gedroomd van reizen naar de mooiste landen en de hele wereld zien, en nu ga ik het ook waar maken! En omdat ik er ook van wil kunnen genieten als ik even niet weg kan is deze pagina een mooie manier om mijn herinneringen te bewaren. Bovendien vind ik het leuk om hier de mensen om mij heen op de hoogte te houden over wat ik allemaal meemaak!

Actief sinds 17 Juli 2010